Zen Casa – Comarnic

Content
Gallery
Reviews

Sursa: Zen Casa

Dacă plănuiți să plecați la munte și încă nu v-ați decis asupra unui loc de cazare, Zen Casa este alegerea perfectă. Aceasta se află chiar în Comarnic și este un loc ideal pentru relaxare, reconectarea cu natura sau pentru activități alături de familie sau de cei dragi, departe de aglomerația orașelor zgomotoase. Fiind localizată într-o zonă de dealuri și foarte aprope de munte, veți simți din prima clipă aerul curat, liniștea și cântecul păsărilor. Puteți face drumeții în apropiere, atât la pas, cât și cu bicicleta, iar stațiunile turistice (Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal) sunt la doar câteva minute cu mașina, ocazie cu care aveți posibilitatea să explorați Parcul Natural Bucegi, să vizitați o mulțime de locuri fantastice și multe restaurante unde vă puteți bucura de bucatele tradiționale ale zonei sau pur și simplu să stați la povești la o cafea sau un ceai cald.

Zen Casa este o casă de vacanță alcătuită din parter și etaj, înconjurată de un spațiu verde generos. Parcarea este gratuită în interiorul proprietății, iar la exterior veți regăsi o terasă unde vă puteți relaxa în sezlonguri și hamace, să faceți un grătar, iar în serile friguroase să vă acoperiți cu păturele, să ascultați muzică și să povestiți până dimineață la lumina ghirlandelor.  

Parterul este alcătuit din bucătărie open space cu o zonă de socializare / servit masa, aceasta fiind dotată cu cuptor electric încorporat, plită, frigider încorporat, masină de spălat vase și insulă. De asemenea, veți găsi toate cele necesare, de la pahare, tacâmuri, farfurii, până la cafetieră, toaster si fierbător de cafea. Pe lângă bucătăria open space, aici veți mai regăsi și o baie, dar și un living spațios unde veți putea urmări un film seara, să jucați jocuri de societate sau să serviți masa împreună cu familia sau cu cei dragi.

La etaj, cazarea dispune de 4 dormitoare, fiecare dintre ele având propriul stil de amenajare și fiind dotate cu toate cele necesare, de la pat matrimonial, comodă pentru depozitarea hainelor, până la TV, birou și măsuțe. Tot la etaj este și un balcon cu o canapea confortabilă, perfectă pentru a te relaxa sau a-ți bea cafeaua dimineața având în față un peisaj superb și baia comună dotată cu cabină de duș.

Dacă v-am convins, puteți intra aici pentru a lua contact cu cei de la cazare, pentru a vă rezerva o cameră și a avea o vacanță de neuitat.

Lasă un comentariu