Despre noi

Cine suntem ?

Călător prin România este un ONG cultural care lucrează zi de zi pentru a prezenta România atât turiștilor interni, cât și celor internaționali din punct de vedere al gastronomiei, al portului popular și al zestrei obiectivelor turistice. Direcțiile pe care noi acționăm sunt: educația culturală, memoria generațiilor și a vremurilor demult apuse și protecția patrimoniului cultural construit.

Ce facem ?

Prin intermediul proiectelor pe care Călător prin România le produce sau ia parte ne dorim, in primul rand, să creștem interesul turiștilor interni si internaționali fata de patrimoniul cultural al României si, pe de alta parte, sa producem o schimbare completa si vizibila asupra a ceea ce înseamnă patrimoniul construit al României. Proiectele asupra cărora ne-am orientat de la începutul activității noastre au reprezentat reconstrucția unor obiective turistice demult uitate spre a fi redate românilor.

Călătorii noștri

Călător prin România este format dintr-o echipa tânără și permanenta care stabilește direcțiile de acțiune într-o maniera cat mai creativa, echipe utilizate cu scopul unor proiecte mai complexe si o echipa de voluntari dedicați.

Ai un proiect sau vrei să susții unul din proiectele noastre ?

Echipa noastră

Tănașcu Iulian

Președinte

Iulian este absolvent de management și informatică și viitor Doctor în Științe Economice. Este pasionat de călătorie și de istoria și cultura României. Dorește, prin intermediul proiectelor pe care colegii și el le realizează să prezinte tot ce are această țară mai frumos și ce merită a fi vizitat. De asemenea, este inițiatorul proiectului ,,Digitalizarea Turismului din România’’.

Călina Iuliana-Andreea

Managing Partner

Iulia este absolventă de contabilitate și actuală masterandă În cadrul masterului de Contabilitate, Audit și Expertiză Contabila, din cadrul Universității Titu Maiorescu. Iulia este pasionată de călătorie și fotografie, dar și de istoria locurilor și poveștile mai puțin cunoscute. Este persoana din spatele multor idei implementate în cadrul proiectelor Asociației ,,Călător prin România’’. Tot Iulia este și cea care se ocupă cu relația cu primăriile din toată țara.

Costache Robert-Andrei

Managing Partner - Județul Giurgiu

Robert este pasionat de turism și administrație publică. Este absolvent de management și actual doctorand în cadrul Academiei de Studii Economice din București și are o vastă experiență în comunicarea și relaționarea cu alți oameni. De asemenea, este pasionat de dezvoltarea proiectelor. În cadrul Asociației ,,Călător prin România’’ s-a implicat activ în proiectul de suflet – Digitalizarea turismului din România, dar și în proiecte pe parte de educație și conștientizarea importanței promovării culturii.