Despre noi

Cine suntem ?

Călător prin România este un ONG cultural care lucrează zi de zi pentru a prezenta România atât turiștilor interni, cât și celor internaționali din punct de vedere al gastronomiei, al portului popular și al zestrei obiectivelor turistice. Direcțiile pe care noi acționăm sunt: educația culturală, memoria generațiilor și a vremurilor demult apuse și protecția patrimoniului cultural construit.

Ce facem ?

Prin intermediul proiectelor pe care Călător prin România le produce sau ia parte ne dorim, in primul rand, sa crestem interesul turistilor interni si internationali fata de patrimoniul cultural al Romaniei si, pe de alta parte, sa producem o schimbare completa si vizibila asupra a ceea ce inseamna patrimoniul construit al Romaniei. Proiectele asupra carora ne-am orientat de la inceputul activitatii noastre au reprezentat reconstructia unor obiective turistice demult uitate spre a fi redate romanilor.

Călătorii noștri

Călator prin România este format dintr-o echipa tânără și permanenta care stabileste directiile de actiune intr-o maniera cat mai creativa, echipe utilizate cu scopul unor proiecte mai complexe si o echipa de voluntari dedicati.

Ai un proiect sau vrei să susții unul din proiectele noastre ?

Echipa noastră

Tănașcu Constantin Iulian

Președinte

Călina Iuliana-Andreea

Business developer Moldova

Tănașcu Romică

Secretar