Termeni si condiții

Termeni si condiții de utilizare

Bine ați venit pe platforma Călător prin România. Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și condiții de utilizare ale website-ului.

Prelucrarea datelor cu character personal | Informații despre cookie-uri

Termenii și condițiile conțin informații despre modul în care puteți utiliza conținutul website-ului, despre prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și cookie-urile utilizate pe website. Referințele de mai jos la „Călător prin România”, „nouă” sau „noi” se referă la Asociația ,,Călător prin România, partenerii și colaboratorii asociației. Website-ul ,,Călător prin România’’ și acești termeni și condiții de utilizare se furnizează în conformitate cu legislația română.

  • Drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile asupra conținutului website-ului, cum ar fi text, grafică, sigle, imagini, videoclipuri, fișiere audio și programe aparțin Asociației ,,Călător prin România’’ sau terților și sunt protejate de legislația română și internațională privind proprietatea intelectuală. Toate drepturile sunt rezervate.

Conținutul de pe website este furnizat ca un serviciu gratuit pentru dumneavoastră și poate fi utilizat numai în conformitate cu termenii și condițiile de mai jos. Prin descărcarea de materiale de pe website, înseamnă că aveți acordul nostru (în cazul în care conținutul ne aparține) sau acordul colaboratorilor noștri. Utilizarea sau distribuirea neautorizată a conținutului website-ului poate încălca drepturile de autor și/sau alte legi române sau internaționale și poate face obiectul unor acțiuni în justiție.

  • Utilizarea conținutului website-ului

Website-ul și conținutul său nu se pot modifica, transmite, reproduce, publica, licenția, transfera, vinde sau utiliza în alte scopuri comerciale fără acordul prealabil scris al Asociației ,,Călător prin România’’ (în cazul în care conținutul ne aparține) sau al partenerilor și colaboratorilor.

Pe măsură ce vă familiarizați cu conținutul website-ului, Asociația ,,Călător prin România’’ vă permite să faceți copii temporare ale conținutului de pe acest site, dacă este necesar și dacă aveți acordul nostru și/sau al colaboratorilor și partenerilor. Puteți, de asemenea, să imprimați oricât de mult conținut de pe website, în măsura în care este rezonabil pentru utilizarea personală și puteți crea link-uri către website-ul nostru. Orice altă utilizare a informațiilor de pe website în scopuri pecuniare este interzisă.

Când faceți copii ale informațiilor de pe site, nu aveți voie să modificați informațiile sau să ștergeți informații despre drepturile de autor sau numele Asociației ,,Călător prin România’’ sau a partenerilor și colaboratorilor asociației.

  • Precizări legale

Informațiile de pe website sunt generale și nu trebuie folosite ca unicul și singurul motiv de a decide cu privire la aspecte importante. Lucrăm în mod constant pentru a ne asigura că website-ul este corect, complet și actualizat, dar există întotdeauna un risc, de exemplu, greșelile de scriere, influențele externe și erorile tehnice să aibă ca rezultat informații eronate din teren, din cadrul procesului de documentare.

Dacă Asociația ,,Călător prin România’’ furnizează un link către un website terț, un astfel de link este destinat numai să asiste utilizatorul, iar Asociația ,,Călător prin România’’ nu își asumă răspunderea pentru conținutul sau exactitatea informațiilor de pe un astfel de website.

  • Materiale de la utilizatori

Cu excepția oricăror date personale privitoare la dumneavoastră sau la orice altă persoană fizică, toate materialele și comunicările transmise sau postate pe acest website în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a funcțiilor site-ului vor fi considerate neconfidențiale. Asociația ,,Călător prin România’’ are dreptul de a utiliza astfel de materiale în scopuri comerciale sau necomerciale, chiar dacă nu o va face decât atunci când sunteți parte din documentare (sunteți citat ca sursă) sau dintr-un proiect realizat de noi.

Când utilizați website-ul, nu aveți voie să furnizați materiale sau informații care sunt ilegale, prin intermediul comentariilor și care pot fi percepute ca ofensatoare, constituie marketing sau pot fi percepute altfel ca fiind necorespunzătoare. Un astfel de conținut va fi eliminat de pe website.

În cazul în care materialele și comunicările trimise prin intermediul website-ului conțin date cu caracter personal, se aplică detaliile prezentate în secțiunea Prelucrarea datelor cu caracter personal, de mai jos.

  • Diverse

Asociația ,,Călător prin România’’ poate modifica oricând acești termeni și condiții de utilizare și poate alege să afișeze sau să elimine postări și conținut de pe website. Dacă termenii și condițiile de utilizare se modifică, veți fi informat(ă) în prealabil în acest sens și, în continuare, nu vom afecta drepturile pe care legislația le oferă în ceea ce privește datele dumneavoastră personale.