Vila Ambient – Cristian

Content
Gallery
Reviews

Sursa: Vila Ambient

Vila este situate in comuna Cristian si este un alt exemplu de cum se poate transforma ceva vechi si plin de istorie, in ceva modern. Vila Ambient reinvie traditiile sasilor din trecut. Constructia dateaza din anul 1797 insa a fost restaurata si modernizata. Deoarece este o structura de cazare de tip vila la cheie, cu servicii adiacente sau fara, este important ca turistul sa vina cu voia buna, gazdele se ocupa de restul. Datorita locului in care aceasta a fost construita, exista o vedere minunata asupra muntilor Bucegi, fiind un loc ideal si pentru poze.

Fiind un tip atipic de unitate de cazare, vila de lux este de luat in calcul atat pe timp de iarna, cat si vara. Aceasta are 2 etaje care insumeaza 6 dormitoare, 8 bai si incaperi anexe care totalizeaza 11 camere. La parter exista o sala de petrecere cu semineu, sauna, jacuzzi, piscina si o bucatarie echipata complet. La etajul al doilea, este o zona amenajata special pentru pasionatii tenisului de masa si ai biliardului. Fiecare camera este dotata cu TV LCD si paturi de tip kingsize.

Pentru a verifica structura camerelor mai pe indelete, puteti intra aici. Noi recomandam aceasta locatie pentru curatenie, specific, priveliste si liniste. Tinem foarte mult la modul in care gazdele se poarta cu turistul, la senzatiile si emotiile pe care acestia le produc vizitatorului. Despre senzatii este si aceasta unitate. Daca v-am convins si credeti ca merita un sejur, puteti intra aici. Noi am facut asta deja.

Lasă un comentariu