Resort Ambient – Cristian

Content
Gallery
Reviews

Sursa: Resort Ambient

Te-ai gandit vreodata sa petreci o noapte intr-o casa saseasca, sa fii purtat in trecut si sa savurezi ceea ce trecutul iti ofera? Acum este posibil cu ajutorul Hotel Ambient resort.

Asa cum chiar detinatorii hotelului ne spun, povestea acestuia incepe ca oricare alta poveste, cu ,,a fost odata ca niciodata si este acum pentr-ntotdeauna’, dar prezentul il construieste fiecare turist care trece pragul portii.  Odata pragul portii trecut, turistul se trezente intr-o alta lume, cu grijile cotidiene lasate in spate. Plimbarea prin gradina interioara, pe potecile pavate, spre foisorul din spate ofera un mediu feeric.

Acum ca stim in ce cadru se situeaza aceasta unitate de cazare, este foarte important sa aducem in prim-plan ceea ce ne ofera aceasta:

  • Un salon pentru evenimente, Salomul Edelweiss, care poate sa cuprinda 210 persoane si un oaspetii sunt intampinati cu creativitate si originalitate in farfurie.
  • O sala de conferinte pentru 120 de persoane pregatita pentru tot felul de evenimente.
  • Sura saseasca din 1852, altadata o minune pentru satean, a fost transformata intr-un salon pe doua nivele care este decorat pentru a realiza un cadru adecvat culturii sasesti.
  • Trei baruri sunt gata pentru a satisface nevoile turistilor impreuna cu o minunata terasa exterioara cu 50 de locuri, barul rustic la care se alătură grătarul cu proțap, cuptorul pe lemne și soba ca la bunica la țara, unde se pot servi preparate la ceaun și multe alte bunătățuri, o piscină interioară și exterioară, atât pentru adulți cât și pentru copii, sală de biliard și tenis de masă, sauna uscată, salon de masaj și parcare gratuită
  • Vedeta este, fără doar și poate, cochetul foișor de ceremonii, care se dezvăluie timid, la capătul unei poteci cu chip de podeț, asemeni unei perle ascunse și nesigure de propria-i frumusețe.

O discutie foarte interesanta ia nastere cand vine vorba de camerele acestui hotel. Camerele te invita sa fii un nobil sas, in fiecare din cele 17 camere ale sale. Strucutra acestor camera este urmatoarea:

  • Camere duble/twin standard 5* – 8 camere
  • Camere duble executive 5* – 3 camere
  • Duplex 5* – 6 duplexuri

Detalii despre fiecare camera in parte, fiecare dintre noi poate sa vada aici, impreuna cu preturile aferente. In cazul in care v-am convins, puteti intra aici sa va luati un sejur. Noi am fost multumiti de ceea ce are sa ne ofere acest hotel pentru ca este vorba de mai mult de o cazare, este vorba despre senzatii si emotii generate.

Lasă un comentariu