Pensiunea Ambient – Municipiul Braşov

Content
Gallery
Reviews

Sursa: Pensiunea Ambient

Pensiunea Ambient reprezinta una dintre unitatile de cazare marcante din Municipiul Brasov. Acest statut ii este atribuit datorita stilului, al confortului, al elegantei si rafinamentului din orice anotimp. Excelenta si rafinamentul amenajarilor interioare si atmosfera calda a gazdelor, fac din aceasta unitate de cazare o destinatie ideala pentru relaxare, dar si pentru afaceri.

Design-ul clasic incanta privirea si ofera o stare de liniste interioara dorita de fiecare calator. Prin excelenta mediului creat de catre gazde, calatorul simte ca asteptarile si nevoile sale vor fi satisfacute in totalitate.

Este foarte important sa stim ce poate sa ofere aceasta unitate de cazare. Aceasta dispune de 2 sali de conferinte cu cate 40, respective 28 de locuri si spatiu pentru pauzele de cafea. La acestea se adauga camerele entitatii. Despre structura camerelor puteti sa cititi aici. Despre numarul camerelor va putem spune urmatoarele:

  • Camere single – 3 camere
  • Camere duble cu pat twin – 6 camere
  • Camere duble cu pat matrimonial – 11 camere
  • Apartamente (dormitor si living) – 2 apartamente
  • Apartamente deluxe (2 dormitoare si living) – 1 apartament

Pe noi ne-a convins, mai ales curatenia, lucru pe care il cauta orice turist. In cazul in care v-am convins, puteti intra aici si sa va alegeti perioada in care doriti sa petreceti un sejur de neuitat. Noi spunem ca merita sa fiti oaspetii acestui hotel.

Lasă un comentariu