KubiA – Slănic Moldova

Content
Gallery
Reviews

Pentru toți călătorii care ajung în Slănic Moldova, KubiA este o variantă bună de luat în calcul atunci când vine vorba de experiențele cu locurile de cazare. Aici nu vorbim despre o locație clasică. Nu, este mai mult decât atât, este despre calitate, inovare și confort.

Când vorbim de KubiA, ne referim la cele două case de vacanță amplasate într-un cadru de poveste, care fac parte din același concept, dar sunt total diferite ca formă. Prima dintre aceste căsuțe este o clădire din lemn în forma literei A (cunoscută ca și A-frame), cu spațiu generos, cu două dormitoare, un living și o priveliște care concurează serios cu multe cazări de renume din străinătate. Interiorul este atipic cazărilor clasice deoarece nu vorbim despre un stil predominant, ci de un mix între modern și rustic, realizat în așa fel încât, atât turistul care adoră rusticul, cât și cel care iubește modernul, o să se simtă ca la el acasă. Pentru cei care vor o experiență completă trebuie să știe că această cabană are o bucătarie complet echipată, o curte destul de mare, un foișor și grătar care stau la dispoziția turiștilor.

A doua clădire este la fel de surprinzătoare. Nu mai discutăm acum despre A-frame, ci despre un alt tip de construcție – Tiny Modulo, un spațiu la fel de bine echipat, dar mult mai intim. Deoarece vorbim de intimitate, noi recomandăm această clădire, în special, cuplurilor care vor momente de neuitat împreună. Să mai spunem că unitatea are și Smart-TV pentru Netflix and chill?  

Dacă v-am convins, puteți intra aici să rezervați o cameră pentru o experieță de neuitat. Foarte important de adăugat este faptul că accesul se face pe baza unui cod, interacțiunea cu proprietarii fiind inexistentă.  

Din punctul nostru de vedere, KubiA reprezintă varianta ideală pentru cei care adoră luxul, serviciile premium, Instagram spot-urile și conexiunea cu natura. Este o zonă tare liniștită în care turiștii, cu siguranță, vor avea o experiență de neuitat.

Lasă un comentariu