Hotel Long Street – Municipiul Braşov

Content
Gallery
Reviews

Sursa: Hotel Long Street

Exista nenumarate motive pentru care Hotelul Long Street din Municipiul Brasov ar trebui sa fie alegerea dumneavoastra atunci vizitati acest minunat oras.

Asemenea hotelurilor din Statele Unite, Hotelul Long Street imbina simplitatea, bunul gust si serviciile de calitate sub sejururi de neuitat care contribuie la starea buna a turistilor. Din punct de vedere al camerelor putem aminti culori, forme, lumini, materiale, valori si viziuni. Fie ca se afla in detaliile vizibile, fie in toata ambianta Hotelului Long Street,  lucrurile se potrivesc pur si simplu impreuna. Hotelul ofera vizitatorilor mai multe tipuri de camere, accesibile oricarui buzunar. Despre camere, puteti sa cititi mai multe aici si puteti sa vedeti tipurile de camere dupa cum urmeaza:

  • Camere duble – 221 lei / noapte
  • Camere triple – 315 lei / noapte
  • Camere family – 281 lei /noapte
  • Apartament – 410 lei / noapte

Deoarece, unul din cele mai importante lucruri la un loc de cazare este curatenia, trebuie sa punctam acest lucru. La capitolul ,,curatenie” acest hotel exceleaza. Fie ca vorbim de apartament sau de o camera dubla, totul este ,,luna”. Dupa cum afirma si conducerea, perfectiunea tine intotdeauna de detalii, iar ei considera micile detalii importante.

Daca vreti sa luati parte la experienta ,,Long Street” va invitam sa va luati o camera intrand aici. Va promitem, o sa va placa mult!

Lasă un comentariu