Hotel Ambient – Municipiul Braşov

Content
Gallery
Reviews

Sursa: Hotel Ambient

Hotel ,,Ambient’’ este o solutie foarte buna pentru timpul petrecut in Municipiul Brasov. Acesta este amplasat in centrul orasului, la frontiera dintre zona de afaceri a orasului si zona veche. Hotelul este unic in Brasov deoarece, prin intermediul arhitecturii sale si a lifturilor din sticla, permite turistilor sa vada tot orasul. Mai mult decat atat, este unul din primele hoteluri din Brasov care a avut capital integral privat. Initial acesta avea 7 camere, dar datorita succesului pe care il are, a fost nevoie ca in anul 2008 sa fie deschis un alt corp al cladirii care insumeaza, in prezent, 15 spatii de cazare de 3 stele si 56 de spatii de cazare de 4 stele.

Ceea ce ne-a impresionat foarte mult este mentalitatea pe care acestia o au. Pentru ei nu exista clienti, ci oaspeti, motiv pentru care exista flexibilitate in relatia cu turistul, respect reciproc si un nivel excelent al ospitalitatii. Un alt punct forte este reprezentat de catre restaurantul hotelului care are trei saloane (unul intim, al cuplurilor, unul modern si unul privat) care insumeaza 110 locuri la masa. Mobilierul interior este comandat din Italia, tapiseria si mocheta realizeaza o cromatica speciala care ofera turistului ideea ca este un business traveller.

Camerele hotelului pot fi vazute aici, iar numarul si structura acestora poate fi observata aici:

  • Camere single 4* – 4 camere
  • Camere duble confort 3* – 13 camere
  • Camere duble deluxe – 4* – 36 camere
  • Camere duble business 4* – 15 camere
  • Duplex 4* – 3 duplexuri

Pe noi ne-a convins, mai ales curatenia, lucru pe care il cauta orice turist. In cazul in care v-am convins, puteti intra aici si sa va alegeti perioada in care doriti sa petreceti un sejur de neuitat. Noi spunem ca merita sa fiti oaspetii acestui hotel.

Lasă un comentariu