Grădina Zoologică – Municipiul Rădăuți

Content
Gallery
Reviews

Sursa: Călător prin România

Gradina zoologica din Radauti se intinde pe o suprafata de 10 ha. Aceasta a fost construita de fostul IMIL Radauti si a fost extensa intre anii 2008-2009. Foarte multe specii de animale s-au inmultit in captivitate, fiind chiar la a 3 a sau a 4 a generatie. Este singurul parc din zona Moldovei.

Gradina zoologica adaposteste specii diferite de animale, de la pasari pana la animale terestre, de pe toate continentele. Vizitatorii pot admira diferite specii de ponei, cai, ursi, vulpi, specii de porci care sunt originare din Asia, lebede, lame si numeroase specii si subspecii de pasari. Atractiile principale ale gradinii sunt reprezentate de speciile de tigrii si lei siberieni la care se adauga numarul mare de specii de maimute.

2 comentarii la „Grădina Zoologică – Municipiul Rădăuți”

  1. Deloc spectaculos. Dar prietenesc, confortabil, locul perfect in care copiilor li se explică totul despre animale. O doamna administrator (cred)fantastic de drăguță. Animale îngrijite exemplar, cu hrana la discreție. 👏👏👏👏👏mă voi întoarce cu drag!

    Răspunde
  2. Personal primitor și amabil. A fost o experiență placută. Au animale bine îngrijite cu toate că locația e veche, felicitări personalului pentru efortul depus.

    Răspunde

Lasă un comentariu