Dealul Verde – Porumbacu de sus

Content
Gallery
Reviews

Sursa: Dealul Verde- Pensiune

Dacă v-aţi săturat de atmosfera încărcată a oraşului, avem soluţia ideală pentru dumneavoastră. Acesta se materializează într-o pensiune de poveste, ,,Dealul Verde” din Porumbacu de Sus, din Sibiu.  Ce face acest loc special? Majoritatea dintre noi suntem fani ai filmului ,,Stăpânul inelelor” şi ne-am dorit mereu să fim unul din locuitorii din Comitat. De acum se poate, deoarece construcţia propusă de Nicoleta Tănăsescu şi soţul acesteia, ne permite să locuim în una din casele ,,hobbiţilor”.

Deşi acest proiect a fost gândit iniţial pentru cazare, în prezent este mai mult decât atât, este o experienţă şi un nou obiectiv turistic. ,,Dealul Verde” este compus din opt camere (7 camere cu pat matrimonial şi o cameră cu două paturi cu terase proprii)  săpate într-un deal, de la ferestrele cărora turiştii au o panoramă superbă. Fiind mari iubitori de natură, soţii Tănăsescu nu au vrut să modifice mediul înconjurător, iar interioarele au fost inspirate din vechile bordeie româneşti, ceea ce înseamă ca pensiunea te poartă în alte timpuri. Pe lângă cele 7 camere cu pat matrimonial şi camera cu două paturi, pensiunea are şi două ciubere cu apă încălzită, lounge multifuncţional, boardgames, ateliere artistice şi multe alte surprize pe care gazdele le-au pregătit pentru invitaţi.

Misiunea lor este: să ofere turiştilor experienţe şi vacanţe de neuitat.

Sunt multe de spus, dar preferăm să ne oprim aici şi să vă lăsăm pe dumneavoastră să fiţi parte din frumoasa poveste a ,,hobbiţilor” din România, prin experienţa din Porumbacu de Sus, la ,,Dealul Verde”. Pentru rezervări, vă invităm să daţi mesaj aici.

O vacanţă excelentă vă dorim!

Lasă un comentariu