Conacul Maria Theresa – Orlat

Content
Gallery
Reviews

Sursa: Conacul Maria Theresa

Dacă sunteţi în căutarea unui loc pentru un sejur în Sibiu, Conacul Maria Theresa din comuna Orlat, este alegerea perfectă. Activitatea conacului debuteaza in anul 2017, atunci cand proprietarii au deschis locul de poveste. Asa cum chiar ei afirma, acest loc o sa schimbe total perceptia turistilor despre ceea ce inseamna relaxarea in mediul rural.

Ce face acest loc special? In primul rand, muzica. Aceasta este de calitate si se imbina perfect cu specificul realizand un decor minunat, caracteristic secolului XXI. Nici mancarea nu este mai prejos. Aceasta cuprinde o gama variata de dish-uri care se pliaza perfect pe gusturile turistilor. Fie ca vorbim de mancare traditionala sau de preparate reinterpretate, mancarea este unul din punctele forte. Dar, oare, proprietarii au fost atenti la decor? Bineinteles. Un alt punct forte al conacului este reprezentat de decor care  duce turistul intr-un secol al nobilimii, facandu-l pe acesta sa fie el insusi un nobil. Spatiile cuprind obiecte si tablouri care bucura privirea si care dau incaperilor o aura clasica. Daca nu sunteti fani ai camerelor decorate frumos si doriti sa petreceti mult timp in natura, nicio problema. Conacul are gradini prin care turistul se poate plimba si poate sa intre in contact cu traditiile din Marginimea Sibiului. Tot in aceste gradini puteti sa-l intalniti pe Ian, lebada proprietarilor care se plimba pe lac.

Misiunea lor este:  de a oferi o experienta care sa deschida toate simturile.

Preferam sa o descoperiti dumneavoastra si sa fiti parte din povestea conacului.  Inainte de a va ura un sejur placut, este foarte important sa va prezentam si preturile si camerele. Acestea pot sa fie observate aici. Conacul Maria Theresa nu este doar o simpla locatie, este un basm ce merita sa fie experimentat.

O vacanţă excelentă vă dorim!

 

 

Lasă un comentariu