Conacul Ambient – Cristian

Content
Gallery
Reviews

Sursa: Conac Ambient

Fiecare dintre noi are nevoie de o pauza de la rutina zilnica pentru a ne relaxa si pentru a ne reconecta cu pacea interioara. O definitie a relaxarii, linistii si frumusetii poate fi Conacul Ambient, o mosie ce are o istorie bogata in spate. Daca nu te-am convins, stai sa-ti povestim despre acest conac.

La 12 km de Brasov se inalta falnicele porti ale conacului Ambient din comuna Cristian si, cum pasesti dupa acele porti, patrunzi intr-o alta lume in care trecutul se imbina perfect cu modernul dand viata unei povesti pe care orice vizitator o scrie asa cum doreste.

Frumoasa curte a conacului are dotari pentru toate dorintele si pentru toate nevoile. Dovezile afirmatiei noastre constau in restaurantul traditional cu preparate grill si din bucataria locala, coltisoare amenajate pentru copii, pentru parcare, pentru diferite sporturi (hadbal, volei, badminton si baschet), pentru jocuri (snooker, tenis de masa, billiard) si piscina incalzita cu sauna si jacuzzi. Pentru turistii care se distreaza in fiecare zi cu activitatile din curte, avem pregatita o sala de de ospat pentru 50 de oameni, o sala decorata in asa fel incat sa-I dea senzatia turistului ca este in basmele vechi ale copilariei.

Conacul dispune de 22 pentru primirea turistilor, fiecare camera cu specificul sau care poate sa fie observat aici . Structura camerelor si numarul acestora pot fi observate mai jos:

  • Camera duble / twin standard 5* – 8 camere
  • Camera duble executive 5* – 6 camere
  • Duplex 5* – 7 duplexuri
  • Apartament – 1 apartament

In cazul in care v-am convins, puteti trimite aici un e-mail si sa va alegeti perioada in care doriti sa petreceti un sejur de neuitat. Noi am fost multumiti de ceea ce are sa ne ofere acest conac pentru ca este vorba de mai mult de o cazare, este vorba despre senzatii si emotii generate.

Lasă un comentariu