Casa cu Tei – Sărata-Monteoru

Content
Gallery
Reviews

Sursa: Casa cu Tei

Dacă sunteți în căutarea unui loc liniștit, unde vă puteți refugia pentru câteva zile departe de activitățile de zi cu zi și departe de aglomerația orașului, locul ideal se află chiar în stațiunea Sărata-Monteoru din județul Buzău. După cum știm deja, stațiunea este renumită pentru aerul curat și ușor sărat, locurile superbe lăsate moștenire chiar de către boierul Grigore Monteoru și nu în ultimul rând pentru bălțile de nămol unde, în fiecare vară, sute de oameni vin să se trateze de diverse afecțiuni.

Ei bine, acest loc ideal se numește Casa cu Tei și este o pensiune ideală pentru o vacanță alături de familie sau cei dragi. Aceasta se situează la 1,2 km de Conacul Monteoru și la 2,7 km de Parcul de Aventura Monteoru. Dispune de 28 de camere confortabile, unele camere având vedere către piscină, altele către valea râului Sărata, iar altele au vedere spre pădure. Fiecare dintre camere are o specificitate proprie, precum:

  • Camera 1 și camera 2 situate la parter, au ieșire direct spre grădină și sunt potrivite pentru cei care își doresc să simtă mirosul îmbietor al florilor și care vor să fie mult mai aproape de pământ și de natură.
  • Camerele 101, 102, 103, precum și 110, 111 și 112 sunt prevăzute cu un balcon, perfect pentru serile de vară când poți sta la povești alături de o persoană dragă si admirând cerul senin și înstelat.
  • Camerele 5, 6, 7 și 8 se regăsesc la mezanin, pe același nivel cu restaurantul. Acestea au o suprafață generoasă și o panoramă superbă asupra dealurilor care vara sunt înverzite, iar iarna sunt acoperite de o pătură albă de nea.
  • La etaj se află camerele 104, 105, 106, 107 și 108. Acestea au un decor elegant, nu beneficiază de un balcon, însă priveliștea te lasă fără cuvinte.
  • Camerele de la mansardă au o suprafață generoasă și sunt amenajate intr-o manieră rustică. Acestea sunt sigure pentru copii deoarece nu sunt prevăzute cu balcon, iar ferestrele se deschid doar pe oscilo-batant. Mai mult decât atât, aceste camere îți oferă o panoramă minunată, atât asupra întregii stațiuni, cât și spre Mina de petrol.
  • Camerele 21, 22 și 23 sunt excelente pentru familiile cu copii, acestea fiind prevăzute cu canapea extensibilă sau pat suplimentar.

De assemenea, pensiunea mai dispune și de un restaurant generos unde te poți bucura de bucatele gustoase și specifice locului și de o piscină cu apă sărată, în aer liber. Piscina este deschisă doar în sezonul de vară, iunie-septembrie, programul fiind în intervalul orar 09:00-19:00. Aceasta este umplută cu apă sărată bogată în minerale extrase din izvoarele din zonă și care au un grad ridicat de mineralizare.

Dacă v-am convins, puteți intra aici pentru a lua contact cu cei de la cazare, pentru a vă rezerva o cameră și a avea o vacanță de neuitat.

Lasă un comentariu