• General
  • Itinerariu
  • Excursia include
  • Pareri
  • Intrebari

Sursa: Ambient Residence

Ambient Residence este ceva aparte, deoarece nu este un hotel sau o pensiune care nu se potriveste in décor, ba din contra, se pliaza perfect arhitecturii si specificului zonei. Ambient Residence reprezinta o structura in stilul apartamentelor care functioneaza in regim hotelier, cu o bucatarie comuna, un salon de mic dejun care este situate la mansarda si care permite mesenilor o priveliste unica.

Ceea ce defineste cu adevarat aceasta locatie este combinatia regasita in décor a elementelor modern si a celor medieval. Fiind o locatie centrala, acest hotel se afla la doar cativa pasi de Piata Sfatului si Biserica Neagra, obiective de seama ale orasului. Unitatea cuprinde 17 camere duble si 8 apartamente, cu bucatarie complet dotata si cu salon mic, comun, cu vedere catre oras si catre Tampa. Toate camerele, salonul de mic dejun si bucataria sunt pentru nefumatori, iar micul dejun poate sa fie oferit la un cost suplimentar.

Daca doriti sa vedeti structura camerelor, puteti intra aici. Componenta hotelului poate fi observata in continuare:

  • Camere duble (pat matrimonial / twin) – 18 camere
  • Apartamente (dormitory + living – 3 persoane) – 8 apartamente

Pe noi ne-a convins, mai privelistea spre Tampa. In cazul in care v-am convins, puteti intra aici si sa va alegeti perioada in care doriti sa petreceti un sejur de neuitat. Noi spunem ca merita sa fiti oaspetii acestui hotel.

Date Contact:
Strada Castanilor, numarul 3, Municipiul Braşov, Judetul Braşov

Pozitionare GPS:
Latitudine: 45.6489196358118
Longitudine: 25.6038254499435

No details found.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ambient Residence – Municipiul Braşov”

No Details Found