Sprijinim educaţia prin digitalizare!

În prezent, în județul Giurgiu, sunt aproximativ 6000 de elevi care se află în imposibilitatea de a învăța într-un mediu incluziv. Sunt aproximativ 6000 de suflete care vor să își depășească condiția socială prin educație. Din păcate, acest lucru nu se poate pe timp de pandemie și, cu siguranță, așa cum știm, nici în situații normale deoarece nu au dispozitive moderne de pe care să învețe, așa cum fac cei cu o situație materială normală.

Pentru că vrem să venim în ajutorul lor, Călător prin România, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, cu Asociația Prietenii de lângă tine, cu Biserica Tinerilor – Biserica Buna Vestire Giurgiu și cu oameni de afaceri din județ, lansăm o campanie de strângere de fonduri pentru achiziția de tablete și alte dispozitive necesare pentru educație.

Ajută și tu copiii din Giurgiu să învețe după tablete

Împreună putem schimba educația din România!

România și generații întregi au nevoie de noi și de educație. Este șansa noastră, a fiecăruia, să donăm câte puțin pentru o Românie educată. Este timpul să salvăm generațiile prin educație. „Cine salvează o viață, salvează lumea toată”.

  • Sprijinim elevii din mediile defavorizate să aibă infrastructura digitală necesară studierii şi / sau aprofundării materiei şcolare, pentru Evaluarea Naţionala şi pentru Bacalaureat.
  • Oferim, prin intermediul voluntarilor noştri, sesiuni online de meditaţii la Lb. Română, Matematică şi Biologie pentru a trece cu brio examenul de Bacalaureat.
  • Oferim, prin intermediul voluntarilor noştri, suport sub formă de sesiuni online, pentru pregătirea micuţilor la Matematică şi Lb. Română pentru clasa a VIII a, pentru a trece cu brio Evaluarea Naţională.
  • Împreună cu eroii din România, rescriem viitorul micuţilor şi le oferim o şansă la dezvoltare prin educaţie.

Proiect realizat cu sprijinul: